Coeman Decoratie heeft een uitgebreid aanbod in schilder- en decoratiewerken. Baksteen, beton, hout, metaal, ... weinig ondergronden zijn ons vreemd. We hebben hiervoor steeds het gepaste materiaal ter beschikking en dankzij BOSS Paints bent u zeker van kwaliteit. Naast onze schilderwerken zijn we ook gespecialiseerd in raamdecoratie en decoratieve technieken. We werken hierbij steeds op maat zodat zelfs niet-standaard afmetingen en speciale wensen geen probleem vormen voor ons. Onze jarenlange ervaring en oog voor detail zorgen voor een perfect resultaat. Contacteer ons vandaag nog om uw droom te realiseren.

Binnenschilderwerken

Binnenschilderwerken

Modern? Klassiek? 1 kleur of een samensmelting van meerdere tinten? Bij ons is alles mogelijk met een perfecte afwerking als kers op de taart.

Bekijk enkele referenties

Buitenschilderwerken

Een mooi huis begint reeds vanbuiten. Danzij ons kwalitatief werk bent u zeker van een jarenlang blijvend resultaat, zomer én winter.

Bekijk enkele referenties

Raamdecoratie

Raamdecoratie

U kunt ook terecht bij ons voor raamdecoratie met een specialitatie in zonnewering. Alles op maat naar uw wens.

Bekijk enkele referenties

Decoratieve technieken

Geef je interieur een extra karakter. BOSS paints ontwikkelt decoratieve technieken die meegaan met de nieuwste trends en een antwoord bieden voor hedendaagse en originele interieurs.

Bekijk enkele referenties